click me!!!

Budak Kiut ;))

Monday, February 14, 2011

kembali dengan wajah baru...

Salam bloggers... 
I kembali setelah lame menyepi.. bukan ape cuma malas nak update blog nie.. nak kate takde masa tipu la sangat sebab skan ni i dengan sgala hormatnya jadi penganggur terhormat kat rumah.. ahakkss...
 Acctually blog ni da lame wujud tapi i saje perbaharui supaya berwajah baru dan segala yang lame2 i da terdelete (walaupun segaja delete,haha)... harap-harap lepas ni i akan rajin untuk update blog i nie.. tapi i masih belum puas hati dengan design blog i nie,banyak yang kurang.. (tak pandai sangai la katekan,hihi) tapi takpe i akan cuba buat supaya lebih indah,huhu...
hmm,korang nak tahu tak kenapa i tibe-tibe berminat nak update blog i nie?? 
sebab...


1- I rasa macam perlukan ruang untuk i meluahkan perasaan, pahit manis kehidupan, n bla bla bla....


2- Tibe-tibe i mula rasa boring dengan fb.. hehe..


3- I rasa harus i update balik blog i ni supaya tak jadi satu blog yang tuttt... :P


so.. taraaaa..!! blog yang lama kembali dengan wajah yang baru..
tapikan sure korang akan bosan dengan blog i nie yang tak best mane pun cam blog korang.. :((


ahakss....


ok bloggers,see u again...


papai~~

No comments:

Click Me!